Block Photos on Facebook

Πώς να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook χωρίς να παρατηρήσετε

Διαβάστε μου: English | 日本語 | Deutsch | Français | Türkçe | Dansk | Español | Português | Svenska | Italiano | Norsk | Nederlandse | Pусский | العربية | 繁體中文


Μερικές φορές δεν σας αρέσει να επισημαίνονται με φίλους λόγω των ενοχλητικών φωτογραφιών του Facebook. Επομένως, πρέπει να αποκλείσετε φωτογραφίες από το Facebook από φίλους για να αποφύγετε άλλους να δουν αυτές τις φωτογραφίες. Σε άλλες περιπτώσεις, όλες οι φωτογραφίες στο Facebook δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό. Επομένως, είναι επίσης απαραίτητο να μάθετε πώς να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό. Όσο για την παρεμπόδιση της κοινής χρήσης φωτογραφιών στο Facebook και του αποκλεισμού των cover photos στο Facebook, μπορείτε επίσης να βρείτε τους τρόπους στις παρακάτω ενότητες.

Block Photos on Facebook


Μέρος 1. Αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook από φίλους

Όταν είστε ετικέτα στις φωτογραφίες του Facebook από τα κόλπα των φίλων, άλλοι θα τις περιηγηθεί αναζητώντας το όνομά σας. Ή μπορεί να μην ενδιαφέρεστε πολύ για αυτές τις φωτογραφίες του Facebook, αλλά δεν θέλετε να τους δείξετε σε όλους τους φίλους σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλετε να ρωτήσετε τον φίλο σας να απομακρύνει μια φωτογραφία στο Facebook. Επομένως, πρέπει να αποκλείσετε φωτογραφίες από το Facebook από φίλους για να αποκρύψετε ορισμένες φωτογραφίες με ετικέτες σε συγκεκριμένους φίλους. Εδώ είναι η μέθοδος για την επίλυση του προβλήματος του μπλοκαρίσματος φωτογραφιών στο Facebook από φίλους.

1. Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Facebook.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Ρυθμίσεις".

3. Επιλέξτε "Χρονοδιάγραμμα και ετικέτα" στην αριστερή λίστα της σελίδας.

4. Βρείτε την τρίτη ερώτηση και επιλέξτε τη δεύτερη ρύθμιση.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία" στη δεξιά πλευρά.

6. Όταν βλέπετε την επιλογή ορισμού απορρήτου, κάντε κλικ σε αυτό.

7.Επιλέξτε "Μόνο εγώ" ή "Προσαρμοσμένο" για να αποκλείσετε φωτογραφίες από το Facebook από φίλους.

Hide Tagged Photos on Facebook

Μετά από αυτό, είστε σε θέση να διαχειριστείτε ποιος μπορεί να δει αυτή την ετικέτα με φωτογραφία και ποιον όχι. Ρυθμίστε την ιδιωτική ζωή μπλοκαρίζοντας τις φωτογραφίες στο Facebook από φίλους για να χρησιμοποιήσετε ετικέτες με άλλο τρόπο. Την επόμενη φορά που οι φίλοι σου Δημοσίευση φωτογραφιών στο Facebook και σας επισήμανε ξανά, απλά εφαρμόστε αυτή την ικανότητα και το χαμόγελο σε αυτούς.


Μέρος 2. Αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook από το κοινό

Μπορεί να μην γνωρίζετε ότι όλη η ανάρτησή σας θα είναι δημόσια, αν δεν έχετε ρυθμίσει το απόρρητο πριν. Αυτό φαίνεται φρικτό, ο καθένας μπορεί να πάρει τα στοιχεία και τις καθημερινές σας υποθέσεις στο χρονοδιάγραμμα του Facebook απλά αναζητώντας το όνομά σας. Ως αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να αποκλείσετε φωτογραφίες από το κοινό από το Facebook. Μόνο αν θέλετε να δημοσιεύσετε κάτι σε όλους, είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει ακόμα να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν υπάρχει ανάγκη διαγράψτε φωτογραφίες στο Facebook για να αποκρύψετε αυτές τις φωτογραφίες στη χρονολογική σειρά. Απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε μερικές επιλογές και στη συνέχεια να μπλοκάρει φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό.

1. Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Facebook.

2.Επιλέξτε "Ρυθμίσεις".

3. Επιλέξτε "Απόρρητο" στη σωστή λίστα.

4. Βρείτε την επιλογή "Ποιος μπορεί να δει τα πράγματά μου", είναι στην πρώτη θέση.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή "Περιορισμός προηγούμενων αναρτήσεων", όταν δείτε "Περιορίστε το κοινό για δημοσιεύσεις που έχετε μοιραστεί ...".

6. Επιλέξτε "Limit Old Posts" για να μπλοκάρει φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό.

Block Photos on Facebook from Public

Αργότερα, οι μπλοκαρισμένες φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό θα αλλάξουν σε φίλους. Επομένως δεν θα ανησυχήσετε για την ασφάλεια του προφίλ σας στο Facebook. Μοιραστείτε υπέροχες στιγμές με φίλους και καταγράφετε τη ζωή σας, αφού αποκλείσατε φωτογραφίες από το κοινό από το Facebook.


Άνθρωποι επίσης διαβάστηκαν:


Μέρος 3. Αποκλεισμός κοινής χρήσης φωτογραφιών στο Facebook

Εάν κάποιος μοιράστηκε τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες στο Facebook χωρίς να σας ειδοποιήσει, είναι πραγματικά ενοχλητικό. Ίσως μπορείτε να προσθέσετε υδατογραφήματα στις φωτογραφίες σας στο Facebook. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα το βασικό σημείο για την επίλυση του προβλήματος. Δεν μπορείτε να αποκλείσετε φωτογραφίες από το Facebook για απευθείας κοινή χρήση. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε φίλους κατά την ανάρτηση. Ο αποκλεισμός των φωτογραφιών στο Facebook από την κοινή χρήση εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη ερώτηση για το Facebook.

1. Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Facebook.

2. Προσθέστε φωτογραφίες στο Facebook ως συνήθως.

3. Επιλέξτε τη ρύθμιση Απορρήτου πριν μεταφορτώσετε.

4.Κάντε κλικ στο "Μόνο εγώ" ή στο "Προσαρμοσμένο" για να ορίσετε ποιον θέλετε να μοιραστείτε.

5. Μεταφορτώστε την ανάρτησή σας μετά από μπλοκ φωτογραφίες στο Facebook της κοινής χρήσης.

Hide Photos on Facebook Albums

Επιλέξτε τους φίλους που πιστεύετε ότι δεν θα μοιράζονται τις φωτογραφίες σας χωρίς το επίδομά σας. Εν τω μεταξύ, μπορούν να μοιράζονται τις φωτογραφίες σας με άτομα που έχετε επιλέξει πριν. Μόνο μερικοί άνθρωποι μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας στο Facebook. Έτσι θα είναι ασφαλέστερο, εμποδίζοντας τις φωτογραφίες από το Facebook να μοιραστούν.


WidsMob PhotoVault

Πρόγραμμα WidsMob Photo Vault - Κρατήστε τις προσωπικές σας φωτογραφίες κρυμμένες από άλλους. Είτε έχετε προσωπικές φωτογραφίες είτε σημαντικά έγγραφα σε μορφή JPEG, πρέπει να κρυπτογραφήσετε και να αποκρύψετε φωτογραφίες από άλλους, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να είναι η ασφαλής φωτογραφική σας καμάρα.

Download for Win VersionDownload for Mac Version

Μέρος 4. Αποκλεισμός κάλυψης φωτογραφιών στο Facebook

Οι φωτογραφίες στο εξώφυλλο είναι οι αντιπροσωπευτικές της γεύσης. Ίσως να έχετε αλλάξει για αρκετούς και δεν θέλετε να δείξετε άλλους. Ή απλά θέλετε να αποκρύψετε την φωτογραφία του εξώφυλλου. Έτσι, μπορείτε να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook για κάλυψη για να τους κάνετε μυστικά. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αποκλείσετε την παρούσα φωτογραφία εξωφύλλου. Το μόνο πράγμα που εμποδίζει τις φωτογραφίες στο Facebook για κάλυψη μπορεί να σας βοηθήσει να κρύψετε τις φωτογραφίες του παρελθόντος καλύμματος σε άλλους.

1.Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Facebook.

2.Κάντε κλικ στην επιλογή "Φωτογραφίες".

3. Βρείτε και ανοίξτε φωτογραφίες στο παρελθόν.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή "Επεξεργασία".

5. Επιλέξτε "Μόνο εγώ".

6.Κάντε κλικ στην επιλογή "Τέλος επεξεργασίας".

Hide Photos on Facebook Timeline

Με όλα αυτά τα πράγματα, μπορείτε να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook για παρελθόν. Κανείς δεν μπορεί να τα δει εκτός από εσάς. Ωστε να μπορείτε να αλλάξτε την φωτογραφία κάλυψης στο Facebook ελεύθερα χωρίς να διαγράψετε παλιές. Παρόλο που είναι κρίμα το γεγονός ότι το κλείδωμα των φωτογραφιών στο Facebook για το παρόν εξώφυλλο δεν ήταν ακόμα διαθέσιμο.


Είναι πολύ απλό και βολικό να αποκλείσετε φωτογραφίες από το Facebook από φίλους και να αποκλείσετε φωτογραφίες από το κοινό από το Facebook. Παρόλο που η άμεση λειτουργία του μπλοκαρίσματος της κοινής χρήσης φωτογραφιών στο Facebook και της φραγής φωτογραφιών στο Facebook δεν εμφανίστηκε. Μπορείτε, επίσης, να αποτρέψετε τη δημοσίευση προσωπικών στοιχείων σε κάποιο βαθμό. Ο αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά άλλα μέρη. Απλά το κάνετε τώρα.


Αξιολογήστε αυτήν την ανάρτηση

(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Peter Wood
Peter Wood
Ο Peter Wood, ανώτερος συντάκτης, επικεντρώνεται στο σχεδιασμό φωτογραφιών και στην επεξεργασία λογισμικού και συσκευών.
Blog