Block Photos on Facebook

Hoe foto's op Facebook te blokkeren zonder opgemerkt te worden

Lees mij in: English | 日本語 | Deutsch | Français | Türkçe | Dansk | Español | Português | Svenska | Italiano | Ελληνικά | Norsk | Pусский | العربية | 繁體中文


Soms hou je niet van getagged worden door vrienden vanwege de genante Facebook-foto's. Je moet dus foto's op Facebook blokkeren van vrienden om te voorkomen dat anderen deze foto's zien. In andere gevallen zijn niet alle foto's op Facebook beschikbaar voor het publiek. Het is dus ook nodig om te leren hoe je foto's op Facebook blokkeert van het publiek. Wat betreft het blokkeren van het delen van foto's op Facebook en het blokkeren van omslagfoto's op Facebook, kunt u ook de manieren vinden in de volgende secties.

Block Photos on Facebook


Deel 1. Blokkeer foto's op Facebook van vrienden

Wanneer u op Facebook-foto's getagd wordt door trucjes van vrienden, zullen anderen ze ook doorbladeren door uw naam te zoeken. Of misschien interesseert u deze Facebook-foto's niet, maar wilt u niet aan alle vrienden laten zien. Dat betekent dat je je vriend niet wilt vragen om een foto op Facebook te verwijderen. Je moet dus foto's op Facebook blokkeren van vrienden om bepaalde getagde foto's te verbergen voor bepaalde vrienden. Hier is de methode om het probleem op te lossen van het blokkeren van foto's op Facebook van vrienden.

1. Log in op uw Facebook-profiel.

2. Klik op de knop "Instellingen".

3. Kies "Tijdlijn en labelen" in de linker lijst van de pagina.

4. Zoek de derde vraag en kies de tweede instelling.

5. Klik op de knop "Bewerken" aan de rechterkant.

6. Als u de optie ziet om privacy in te stellen, klikt u erop.

7. Kies 'Alleen ik' of 'Aangepast' om foto's op Facebook van vrienden te blokkeren.

Hide Tagged Photos on Facebook

Hierna kunt u beheren wie deze getagde foto kan zien en wie niet. Stel privacy in door foto's op Facebook van vrienden te blokkeren om tags op een andere manier te gebruiken. De volgende keer als je vrienden zijn plaats foto's op Facebook en heb je opnieuw getagd, pas deze vaardigheid toe en lach naar ze.


Deel 2. Blokkeer foto's op Facebook van Public

Je weet misschien niet dat al je berichten openbaar zijn als je niet eerder privacy hebt ingesteld. Dat lijkt vreselijk, iedereen kan uw gegevens en dagelijkse zaken op de tijdlijn van Facebook krijgen door gewoon op uw naam te zoeken. Als gevolg hiervan is het belangrijk om foto's op Facebook te blokkeren van het publiek. Alleen als je graag iets voor iedereen post, ben ik er zeker van dat je foto's op Facebook onder bepaalde omstandigheden nog steeds van het publiek moet blokkeren. Dat is niet nodig verwijder foto's op Facebook om deze foto's op de tijdlijn te verbergen. U hoeft alleen op sommige opties te klikken en vervolgens kunt u foto's op Facebook blokkeren van het publiek.

1.Log in op uw Facebook-profiel.

2. Selecteer de optie "Instellingen".

3. Kies 'Privacy' in de rechterlijst.

4. Zoek naar "Who can see my stuff" -keuze, deze staat op de eerste positie.

5. Klik op 'Vorige berichten beperken' wanneer u 'Beperk de doelgroep voor berichten die u heeft gedeeld ...' ziet.

6.Selecteer "Beperk oude berichten" optie om foto's op Facebook te blokkeren van het publiek.

Block Photos on Facebook from Public

Later zullen de geblokkeerde foto's op Facebook van het publiek veranderen in vrienden. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de beveiliging van uw Facebook-profiel. Deel prachtige momenten met vrienden en neem je leven op, nadat je foto's op Facebook hebt geblokkeerd van het publiek.


Mensen lezen ook:


Deel 3. Blokkering van foto's op Facebook

Als iemand je privéfoto's op Facebook deelt zonder je op de hoogte te stellen, is het echt lastig. Misschien kun je watermerken toevoegen aan je Facebook-foto's. Het is echter nog steeds niet het belangrijkste punt om het probleem op te lossen. Je kunt foto's op Facebook niet blokkeren om rechtstreeks te delen. Het enige dat u kunt doen is vrienden selecteren tijdens het posten. Dus het blokkeren van foto's op Facebook van delen is nog steeds een grote vraag voor Facebook.

1. Log in op uw Facebook-profiel.

2. Voeg zoals gewoonlijk foto's toe aan Facebook.

3. Kies de Privacy-instelling voordat u uploadt.

4. Klik op 'Alleen mij' of 'Aangepast' om in te stellen met wie u wilt delen.

5.Upload je bericht nadat je foto's op Facebook hebt gedeeld om te delen.

Hide Photos on Facebook Albums

Kies de vrienden waarvan je denkt dat ze je foto's niet delen zonder jouw toestemming. Ondertussen kunnen ze uw foto's gewoon delen met mensen die u eerder had geselecteerd. Slechts een paar mensen kunnen je Facebook-foto's zien. Dus het zal veiliger zijn door foto's op Facebook te blokkeren om te delen.


WidsMob PhotoVault

WidsMob Photo Vault-programma - Houd uw persoonlijke foto's verborgen voor anderen. Of u enkele persoonlijke foto's of belangrijke documenten in JPEG hebt, u moet foto's van anderen versleutelen en verbergen, dit programma kan uw veilige fotokluis zijn.

Download for Win VersionDownload for Mac Version

Deel 4. Blokkeer foto's op Facebook

Coverfoto's zijn representatief voor de smaak. Misschien ben je veranderd voor meerdere en wil je anderen niet laten zien. Of je wilt gewoon je omslagfoto verbergen. Je kunt dus foto's op Facebook blokkeren om ze geheim te houden. U kunt uw huidige omslagfoto echter niet blokkeren. Het enige dat foto's op Facebook blokkeert voor omslag, kan helpen om je oude omslagfoto's te verbergen voor anderen.

1. Log in op uw Facebook-profiel.

2. Klik op de optie "Foto's".

3.Zoek en open coverfoto's van vroeger.

4. Klik op de optie "Bewerken".

5. Kies "Alleen mij".

6. Klik op "Klaar met bewerken".

Hide Photos on Facebook Timeline

Met al deze hadden gedaan, kunt u foto's op Facebook blokkeren voor eerdere covers. Niemand kan ze bekijken behalve jij. Dus je kunt het verander omslagfoto op Facebook vrij zonder oude te verwijderen. Hoewel het jammer is dat het blokkeren van foto's op Facebook voor de huidige hoes nog niet beschikbaar is.


Het is vrij eenvoudig en handig om foto's op Facebook van vrienden te blokkeren en foto's op Facebook van het publiek te blokkeren. Hoewel de directe werking van het blokkeren van het delen van foto's op Facebook en het blokkeren van omslagfoto's op Facebook niet is verschenen. Je kunt ook voorkomen dat persoonlijke gegevens in een bepaalde mate openbaar zijn. Het blokkeren van foto's op Facebook kan op veel andere plaatsen van toepassing zijn. Doe het gewoon nu.


Beoordeel dit bericht

(2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Peter Wood
Peter Wood
Peter Wood, een hoofdredacteur, richt zich op software en apparaten voor het ontwerpen en bewerken van fotografie.
Blog